Bedrijven

Voor promotie wilde Perfect Eyelash graag een video van al haar studio’s. Deze studio’s zitten verspreid door heel Nederland. De stijl die zij wilde was licht en wit. Dit is de video van de studio in Venlo.

Voor promotie wilde Perfect Eyelash graag een video van al haar studio’s. Deze studio’s zitten verspreid door heel Nederland. De stijl die zij wilde was licht en wit. Dit is de video van de studio in Veenendaal.

Voor promotie wilde Perfect Eyelash graag een video van al haar studio’s. Deze studio’s zitten verspreid door heel Nederland. De stijl die zij wilde was licht en wit. Dit is de video van de studio in Rotterdam.

Voor promotie wilde Perfect Eyelash graag een video van al haar studio’s. Deze studio’s zitten verspreid door heel Nederland. De stijl die zij wilde was licht en wit. Dit is de video van de studio in Nijmegen.

Voor promotie wilde Perfect Eyelash graag een video van al haar studio’s. Deze studio’s zitten verspreid door heel Nederland. De stijl die zij wilde was licht en wit. Dit is de video van de studio in Leeuwarden.

Voor promotie wilde Perfect Eyelash graag een video van al haar studio’s. Deze studio’s zitten verspreid door heel Nederland. De stijl die zij wilde was licht en wit. Dit is de video van de studio in Harderwijk.

Voor promotie wilde Perfect Eyelash graag een video van al haar studio’s. Deze studio’s zitten verspreid door heel Nederland. De stijl die zij wilde was licht en wit. Dit is de video van de studio in Axel.

Voor promotie wilde Perfect Eyelash graag een video van al haar studio’s. Deze studio’s zitten verspreid door heel Nederland. De stijl die zij wilde was licht en wit. Dit is de video van de studio in Amsterdam.

Afgelopen jaar heeft Slagerij R vd Vlis zijn nieuwe pand mogen betrekken. Dit is een korte impressie hiervan.

Voor de promotie van Perfect Eyelash’s nieuwe LVL producten heb ik deze korte reclame video geschoten en gemonteerd.

Veluvia wilde graag een nieuwe promo video en dat greep ik natuurlijk met beide handen aan. In samenwerking met Sense Online (Arnold Polinder) hebben wij het script bedacht en uitgewerkt en het uiteindelijk ook helemaal geschoten en gemonteerd.