Drone

Crescent Park Harderwijk #07

In opdracht van Gemeente Harderwijk schiet ik wekelijks drone beelden van de aanleg van Crescent Park in Harderwijk. Als ik genoeg beelden heb maak ik hier een montage van. Dit is het zevende en laatste filmpje hiervan.Enjoy! :)

Geplaatst door Rychen Videoproducties op Woensdag 14 augustus 2019

In opdracht van Gemeente Harderwijk schiet ik wekelijks drone beelden van de aanleg van Crescent Park in Harderwijk. Als ik genoeg beelden heb maak ik hier een montage van. Dit is het zevende en laatste filmpje hiervan.

Crescent Park Harderwijk #06

In opdracht van Gemeente Harderwijk schiet ik wekelijks drone beelden van de aanleg van Crescent Park in Harderwijk. Als ik genoeg beelden heb maak ik hier een montage van. Dit is het zesde filmpje hiervan.Enjoy! :)

Geplaatst door Rychen Videoproducties op Woensdag 14 augustus 2019

In opdracht van Gemeente Harderwijk schiet ik wekelijks drone beelden van de aanleg van Crescent Park in Harderwijk. Als ik genoeg beelden heb maak ik hier een montage van. Dit is het zesde filmpje hiervan.

Crescent Park Harderwijk #05

In opdracht van Gemeente Harderwijk schiet ik wekelijks drone beelden van de aanleg van Crescent Park in Harderwijk. Als ik genoeg beelden heb maak ik hier een montage van. Dit is het vijfde filmpje hiervan.Enjoy! :)

Geplaatst door Rychen Videoproducties op Vrijdag 26 april 2019

In opdracht van Gemeente Harderwijk schiet ik wekelijks drone beelden van de aanleg van Crescent Park in Harderwijk. Als ik genoeg beelden heb maak ik hier een montage van. Dit is het vijfde filmpje hiervan.

Crescent Park Harderwijk #04

In opdracht van Gemeente Harderwijk schiet ik wekelijks drone beelden van de aanleg van Crescent Park in Harderwijk. Als ik genoeg beelden heb maak ik hier een montage van. Dit is het vierde filmpje hiervan.Enjoy! :)

Geplaatst door Rychen Videoproducties op Vrijdag 26 april 2019

In opdracht van Gemeente Harderwijk schiet ik wekelijks drone beelden van de aanleg van Crescent Park in Harderwijk. Als ik genoeg beelden heb maak ik hier een montage van. Dit is het vierde filmpje hiervan.

Crescent Park Harderwijk #03

In opdracht van Gemeente Harderwijk schiet ik wekelijks drone beelden van de aanleg van Crescent Park in Harderwijk. Als ik genoeg beelden heb maak ik hier een montage van. Dit is het derde filmpje hiervan.Enjoy! :)

Geplaatst door Rychen Videoproducties op Vrijdag 26 april 2019

In opdracht van Gemeente Harderwijk schiet ik wekelijks drone beelden van de aanleg van Crescent Park in Harderwijk. Als ik genoeg beelden heb maak ik hier een montage van. Dit is het derde filmpje hiervan.

Crescent Park Harderwijk #02

In opdracht van Gemeente Harderwijk schiet ik wekelijks drone beelden van de aanleg van Crescent Park in Harderwijk. Als ik genoeg beelden heb maak ik hier een montage van. Dit is het tweede filmpje hiervan.Enjoy! :)

Geplaatst door Rychen Videoproducties op Maandag 18 februari 2019

In opdracht van Gemeente Harderwijk schiet ik wekelijks drone beelden van de aanleg van Crescent Park in Harderwijk. Als ik genoeg beelden heb maak ik hier een montage van. Dit is het tweede filmpje hiervan.

Crescent Park Harderwijk #01

In opdracht van Gemeente Harderwijk schiet ik wekelijks drone beelden van de aanleg van Crescent Park in Harderwijk. Als ik genoeg beelden heb maak ik hier een montage van. Dit is de eerste hiervan.Enjoy! :)

Geplaatst door Rychen Videoproducties op Dinsdag 29 januari 2019

In opdracht van Gemeente Harderwijk schiet ik wekelijks drone beelden van de aanleg van Crescent Park in Harderwijk. Als ik genoeg beelden heb maak ik hier een montage van. Dit is de eerste hiervan.