Events

Wat een feest en wat een avond was het woensdag 13 februari! De Ladies Night van Silo 6 in Harderwijk. In samenwerking met MVDB Photography was ik daar aanwezig voor de foto en video’s. En dit is de aftermovie!

Foto’s zijn te bekijken via: https://www.mvdbphotography.com/silo6

1 oktober vond de opening van het nieuwe pand van Slagerij R vd Vlis plaats. Dit feestelijke evenement heb ik voor hen mogen vastleggen.

Rochewood organiseerde afgelopen zomer een familiedag voor al haar personeel en alle professionals. Super leuk evenement om te hebben mogen vast leggen!

De seizoensafsluiter van Muziekvereniging Kunst na Arbeid vond plaats op 3 locaties in Hierden. Dit is een korte impressie van die avond.

Cafe de Koning in Hierden wilde op een leuke manier de bouwvak beginnen door gratis burgers te gaan bakken. Een groot succes, de tent zat vol!

Afgelopen zomer hield G&K Fotografie in samenwerking met een aantal lokale ondernemers een shootdag. De beelden zijn geschoten door Tristan Sio, montage door mijzelf.

14 juli 2018 is Karlijn Boonen met haar fysio praktijk Fysio Frankrijk verhuisd naar een nieuw onderkomen in de wijk Frankrijk te Harderwijk. Dit evenement heb ik mogen vast leggen en monteren.

9 juni 2018 vond de Lash Battle plaats die georganiseerd werd door Perfect Eyelash. Het evenement werd gehouden in het Dolfinarium te Harderwijk. Dit is de aftermovie.

2 juli 2018 hield FC Horst een sponsordag voor al haar sponsoren. De afsluiter vond plaats bij Slagerij R vd Vlis. Dit heb ik vast mogen leggen.

9 juni 2018 vond de Lash Battle plaats die georganiseerd werd door Perfect Eyelash. Het evenement werd gehouden in het Dolfinarium te Harderwijk. Op de dag van het evenement heb ik een 2-tal video’s gemonteerd en dit is de 2e.

9 juni 2018 vond de Lash Battle plaats die georganiseerd werd door Perfect Eyelash. Het evenement werd gehouden in het Dolfinarium te Harderwijk. Op de dag van het evenement heb ik een 2-tal video’s gemonteerd, dit is er 1 van.

In opdracht van G&K Fotografie heb ik deze drone beelden mogen monteren. Een korte impressie van Koningsdag 2018 in Hierden.